hero background image element

Sähköisten tutkintotodistusten käyttö laajenee vauhdilla!

Atomi on jo nyt ylivoimaisesti eniten käytetty sähköisten todistusten tuottamiseen tehty ratkaisu Suomessa.

Atomi on jo nyt ylivoimaisesti eniten käytetty sähköisten todistusten tuottamiseen tehty ratkaisu Suomessa. Atomi-todistuspalvelun käyttöönottojen vauhti on kuitenkin kiihtymässä! Vauhdikas siirtymä paperisista todistuksista sähköisiin todistuksiin on käynnissä suomalaisella koulutussektorilla niin yliopistoissa, ammattikorkeakouluissa kuin toisen asteen oppilaitoksissa!

Tampereen ammattikorkeakoulu, Laurea-ammattikorkeakoulu, Turun ammattikorkeakoulu ja Etelä-Savon ammattiopisto ovat viimeisimmät Atomi-todistuspalvelun käyttöönottajat. Onnea valmistuville opiskelijoille!

Tällä hetkellä Studyo on toteuttamassa useita käyttöönottoja ja ennen kesälomakautta useat uudet oppilaitokset ovat ottamassa todistuspalvelua käyttöönsä.

Vaihto sähköisiin tutkintotodistuksiin käy helposti

Mikäli oppilaitoksesi käyttää vielä paperisia todistuksia ja suunnittelee sähköisiin todistuksiin siirtymistä, niin ottakaa rohkeasti yhteyttä Studyon asiantuntijoihin. Esittelemme mielellämme valmista ja nopeasti käyttöönotettavaa palvelua teille tarkemmin!

Atomi on integroitavissa mihin tahansa opintohallinnon tietojärjestelmään ja Atomi on hankittu esimerkiksi Peppiä, Sisua ja Primus/Wilmaa käyttäviin oppilaitoksiin. Atomi auttaa myös sinua!

Eri vaihtoehtoja vertailtaessa on hyvä huomioida valmiin ja tuotannossa testatun ratkaisun edut. Atomi ei ole sattumalta suosituin palvelu sähköisten todistusten tuottamiseen. Atomi-palveluun ollaan tyytyväisiä! Kahden vuoden tyytyväisyyskyselyn vastaukset ovat olleet pökerryttäviä - kaikki vastaajat ovat antaneet palvelun arvosanaksi täyden 10 pistettä! Atomi toimii ja tekee juuri sen mitä se lupaa. Käyttöönotto on tuotteistettu ja palvelun käyttöönotto on vaivatonta.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tehdään yhdessä siirtymä sähköisiin todistuksiin!

Lue lisää:

Tampereen ammattikorkeakoulun uutinen

Laurea-ammattikorkeakoulun uutinen

Turun AMK:n uutinen