hero background image element

Atomi halkeaa!

Studyo on johtava asiantuntijayritys suomalaisella opetussektorilla. Jotta voimme paremmin vastata rajusti kasvavaan kysyntään opetuksen prosessien tukemiseksi yliopistoille, ammattikorkeakouluille ja toiselle asteelle, Atomista julkaistaan uusi versio. Uudessa versiossa on kehitetty entistä parempia ominaisuuksia yliopistojen, ammattikorkeakoulujen ja 2. asteen oppilaitosten opintohallinnon käyttöön ja kehitys jatkuu taukoamatta.

AtomiEducation

Atomi tuoteperheen Education-palvelu sisältää erityisesti oppilaitoksen tarvitsemia palveluita. Lisäksi kokonaisuus tarjoaa prosessin tukea mm. todistusten valmisteluun, tarkastamiseen ja allekirjoittamiseen. Atomi Education on kehitetty erityisesti koulutussektorin tarpeita silmällä pitäen.

Uusi versio AtomiEducation-palvelusta!

Opintohallinnolla on uuden version kautta nyt entistä laajemmat ominaisuudet erilaisten todistusten tuottamiseen, tarkastamiseen, jakamiseen ja arkistointiin.

Oppilaitosten tekemien asiantuntija-arvioiden mukaan Atomi-palvelun prosessia helpottavien ominaisuuksien avulla oppilaitoksissa voidaan saavuttaa useiden henkilötyövuosien työajan säästö, joka voidaan käyttää opiskelijoiden opintojen etenemisen edistämiseen, tukeen ja ohjaukseen.

Uusia ominaisuuksia Atomi-palvelussa ovat mm.

  • Todistuspalvelu tukee nyt myös tutkintoon johtamattomien todistusten tuottamisen prosessia ja allekirjoitusta.
  • Mahdollisuus ottaa käyttöön EU:n hyväksymä laatuvarmenne automaattisesti tuotettavien todistusten allekirjoitukseen.
  • Pääkäyttäjän työkalu, jonka avulla voi ylläpitää tilattavien dokumenttien järjestystä ja nimeämistä.
  • Dokumenttien esikatselu dokumenttien tarkastusvaiheessa.
  • Todistusten lähetyspalvelu, jonka avulla todistukset voidaan toimittaa opiskelijoille tietoturvallisesti.

Uudessa versiossa on myös kehitetty käytetyn alustan tietoturvaa, tehokkuutta ja ylläpidettävyyttä.

Atomi-palvelu tarjoaa koulutuksen järjestäjälle mm. seuraavia ominaisuuksia.

  • Mahdollisuuden käyttää vahvinta EU-tasolla määriteltyä sähköistä allekirjoitusta. Atomilla tuotetut todistukset siis hyväksytään koko EU-alueella ja ne soveltuvat myös sellaisenaan pitkäaikaisarkistointiin.
  • Opiskelijan itsepalvelun oppilaitoksen todistusten ja otteiden lataamiseen 24/7/365.
  • Opintohallinnon työkalun todistusten tuottamiseen, tarkastamiseen ja sähköiseen toimitukseen. Myös massana tuotettavat todistukset ja niiden lähetys kerralla.
  • Allekirjoittajien työkalun, jonka avulla voidaan allekirjoittaa kaikki todistukset ajasta ja paikasta riippumatta.
  • Valmiit integraatiot asianhallintaan ja sähköiseen arkistoon.

AtomiSign

Atomi-tuoteperhe sisältää myös sopimusten allekirjoittamiseen tarkoitetun palvelun nimeltä AtomiSign, jonka avulla voidaan hoitaa kaikkien sopimusten allekirjoittaminen sähköisesti. AtomiEducation ja AtomiSign muodostavat lyömättömän kokonaisuuden, jonka avulla hoidat kaikki sähköisen allekirjoituksen tarpeet. Atomi-tuoteperheen avulla tuotat tasoltaan sekä hyväksyttyjä sähköisiä allekirjoituksia (QES) että kehittyneitä sähköisiä allekirjoituksia. AtomiSign on tällä hetkellä ainoa suomalainen sähköinen allekirjoitusratkaisu, joka käyttää EU:n hyväksymiä varmenteita kaikissa allekirjoituksissaan.

Jatkuva tarve kehitykselle

Studyo kehittää palvelua jatkuvasti tuoden jakeluun jatkuvasti uusia ominaisuuksia ja parannuksia asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Kokemuksemme mukaan kokonaisuus edellyttää jatkuvaa palvelun kehittämistä ja ylläpitoa sekä sähköisen allekirjoitukseen liittyvää teknisen osaamisen ylläpitoa. Mikäli haluat valmiin ja jatkuvasti kehittyvän kokonaisuuden asiantuntijoiden ylläpitämänä,myös oman oppilaitoksesi käyttöön, niin olethan rohkeasti yhteydessä. Kerromme mielellämme valmiin ja jo yli 200 000 käyttäjällä käytössä olevan ratkaisun eduista!